​Maskinstation med mange års erfaring

Velkommen til Landmand Carsten Bach Kristensen maskinstation. Vi kan hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver som maskinstation.

Vi har mange års erfaring som maskinstation, og leverer i dag mange løsninger til kommuner, men tilbyder også vores hjælp til private, hvis du skulle have brug for det. Vi har et stort udvalg af maskiner, som du også selv kan leje, hvis du selv ønsker at gøre arbejdet.

Vi arbejder som maskinstation med et smil på læben

Maskinstation dækker over mange opgavetyper, og derfor kan vi hjælpe dig med en lang række forskellige opgavetyper; vi kan passe din jord, så den og pløje den, idet vi har en mejetærsker til rådighed.

Vi kan også sprede kunstgødning, kalk, dybstrøelse, hønse- og minkgødning på vintersæd samt sprede og formidle slam med 2 stk. 22 m3 vogne på op til 24 m spredebredde. Vi pløjer både med og uden pakker af 4-8 furer samt meget mere.

​Som maskinstation tilbyder vi også vores hjælp med vintertjenester, hvor vi kan snerydde veje og salte dem for dig, så du kan komme sikkert frem i vinterperioden.

Vi udfører altid vores arbejde i højeste kvalitet, og går ind til enhver opgave med et stort smil på læberne.

Af udstyr udlejer vi brakklippere (4,6 m) og 3-skærs vejhøvle, hvis du selv kan betjene disse.

​Få et godt tilbud fra vores maskinstation

Har du brug for en dygtig maskinstation til at varetage et projekt for dig, stort som småt, så er vi de helt rette at tage kontakt til. Vi kører gerne ud til dig, hvis du bor i områder nær Mariager eller Hadsund. Så giver vi vores vurdering af opgaven, og kommer med et godt og uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon: 98 58 56 04 eller kontakt os via nedenstående kontaktformular: