​Entreprenør med smag for høj kvalitet

Hos Landmand Carsten Bach Kristensen får du en entreprenør med over 30 års erfaringer og 25 år som selvstændig. Her kan vi hjælpe dig med en lang række forskellige entreprenør opgaver, ligesom vi allerede i dag står for mange opgaver hos Mariager Fjord Kommune såsom fjernvarme og vandværker.

​Vi er en stor virksomhed med 20 medarbejdere, og som entreprenør sørger vi altid for løbende at holde os orienteret omkring de nyeste materialer og metoder. Derfor er du garanteret en kvalitetsbevidst løsning hos os.

Opgaver der kræver en dygtig entreprenør

Vores mange års erfaring gør, at vi har løst nærmest alle former for opgaver, en entreprenør kan komme ud for. Vi hjælper både private og erhverv. Med vores store erfaring kan vi derfor hjælpe dig, hvis du skal bruge en rendegraver eller en minigraver til at lægge en ny have eller indkørsel, have udført grundvandssænkning ifm. anlægningen af dette, have lavet et nedsivningsanlæg, mangler sand, grus eller anden form for belægning etc.

Som entreprenør er vi også autoriseret kloakmester, og vi kan levere kvalitetsløsninger, hvis du skal have lavet kloakarbejde og dræning, højtryksspuling og slamsugning af din kloak, ordnet kloakdele, TV inspiceret en kloak eller andet.​

Som stolt entrepreør ser vi ikke en opgave som værende hverken for lille eller for stor til, til vi ønsker at varetage denne. Vi sørger for, at du får en kvalitetsbevidst løsning uanset opgavens størrelse, og du vil som kunde altid være i tæt dialog med os under hele projektet.

Få mere at vide

Som entreprenør kører vi gerne ud til dig, hvis du bor i områder nær Hadsund og Mariager, for at tage et kig på projektet. Så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på en løsning af høj kvalitet. 

Har du derfor en opgave, som kræver en dygtig entreprenør, så skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon: 98 58 56 04 eller mobil 40 18 37 04 eller via nedenstående kontaktformular: