​Rottebekæmpelse i kloak og hjem

Som autoriseret kloakmester i nærheden af Hadsund og Mariager, kan vi tilbyde dig rottebekæmpelse, hvis du har problemer med rotter i din kloak eller i dit hjem. Vi har stor erfaring som rottefænger, og vi kan derfor hjælpe dig med rottebekæmpelse, uanset om har fundet rotter i dit hjem, eller vil forebygge mod rotter og andre skadedyr.

Vi tilbyder vores hjælp til både private, erhverv og boligforeninger og sørger for, at du ikke længere skal døje med rotter. Vi har en lang række forskellige og yderst effektive løsninger.

​Det er i din egen interesse at komme af med rotterne, da de ofte er skyld i gener såsom: rotteplage, smittefare, fugt, svamp og lugtgener, og det kan desuden medføre dyre reparationer for ejeren.

Rottefænger til effektiv rottebekæmpelse

Det findes ikke noget værre end at have rotter i ens hjem. Det er vi helt enige i, og derfor kan vi hjælpe dig af med rotterne igen.

Som entreprenør er vi ikke uvant med at støde på rotter i forskellige miljøer. Vi bruger flere forskellige metoder til rottebekæmpelse, og du vil opleve effekten af vores skadedyrsbekæmpelse med det samme.​

“Jamen rottebekæmpelse, hvordan?”
Vi sætter rottespærrer op til huse, og en af vores kloakmestre kommer med ud med et kloak tv, kaldet et WiseCam. Dette bruges til at fastlægge, hvor i kloaksystemet rotterne forekommer, og er en stor hjælp til vores rottebekæmpelse.

​Blandt vores mange løsninger har vi en WiseTrap rottefælde, som sætter helt nye standarder for hurtig og effektiv rottebekæmpelse. En fældeenhed samt en elektronisk styring sørger for, at du undgår problemer med rotter fremover.

WiseTrap​
WiseBox
WiseCam
Wise trap

WiseBox er en anden mulig løsning. Den lokker rotten ind i en lille boks, hvor den så aflives hurtigt og effektivt, før du kan tømme boksen med rotten

Alle metoder til bekæmpelse af rotter er effektive og holdbare.

​”Hvem betaler rottebekæmpelse, eller skal man selv betale for bekæmpelse af rotter?”
Som udgangspunkt, er det kommunen der har ansvaret for at holde alle boliger rottefri. Dette gælder især ved landejendomme, hvor det er et kommunalt ansvar at tilse ejendommen med faste mellemrum.

​I byerne er det hovedsageligt hovedledninger i kloaksystemerne, som kommunen holder rottefri. Man bør derfor opsætte rottespærre i sin stikledning fra kloakken, for at modvirke forekomsten af rotter.

Opdager du alligevel rotter i bebyggelsen eller på din grund, har du pligt til at melde det til kommunen, som opkræver dækning af omkostninger til rottebekæmpelse, gennem kommuneskatten.

​Du skal være opmærksom på, at det er ejeren af den faste ejendom der har pligt og ansvar til, at renholde og sikre ejendommen mod rotter, for at begrænse deres levemuligheder og forplantningsvilkår mest muligt. Hvis det vurderes af kommunen, at dette ikke er gjort, kan de afvise refusion af rottebekæmpelse.

​Se meget mere om regler her, på miljø- og fødevareministeriets hjemmeside.

Det er din borgerpligt at meddele rotteforekomst

Døjer du med rotter i din kloak og evt. i dit hjem?
Så kontakt os med det samme på telefon 98 58 56 04 eller via nedenstående kontaktformular, inden det er for sent.

​Vi kører ud til dig, hvis du bor i området fra Hobro og op til Aalborg, og står for hele rottebekæmpelsen. Vi kører ikke igen, før vi er helt sikre på, at vores arbejde er gjort til perfektion, og du vil være uden rotter fremover.​ Se vores forskellige metoder til rottebekæmpelse herunder.